Door uitgebreide veiligheidsmaatregelen is bestellen en betalen bij Jassen Paradijs.nl veilig. Betalingen worden uitgevoerd door onze betalingspartner Sisow. Het is dan ook mogelijk dat je de naam “Sisow” tegenkomt op je rekeningafschrift. Sisow is op dit moment één van de meest veilige en betrouwbare betaalproviders. 

Betalen met iDEAL 
Als u via iDEAL betaalt, wordt u rechtstreeks gekoppeld met uw bank en wordt uw bestelling afgerond. iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Betalen met iDeal verloopt via een aantal stappen:
– Wanneer je gebruikmaakt van internetbankieren bij een Nederlandse bank kun je gebruikmaken van iDEAL. 
– Zodra je bij de winkelwagen op “Naar betalen” hebt gedrukt, kies je voor de betaalmethode iDeal. 
– Je wordt doorgeleid naar je eigen internetbankieromgeving, waar je betaling klaarstaat. 
– Vul de ontbrekende gegevens in en voer de betaling uit. 
– Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Jassen Paradijs krijgt bericht dat de aankoop is betaald.
– Direct daarna starten wij met de uitvoering van je bestelling.

Overschrijven
Via Internetbankieren. Wanneer u uw bestelling afrond, krijgt u een e-mail met de gegevens waar u het bedrag kunt storten. Dit hoeft niet perse via uw rekeningnummer. De betaling kan ook worden gedaan via een ander rekeningnummer.

Verzending onder rembours
Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.